Έξοδα αποστολής

ΚΟΣΤΟΣ  ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελλάδα:

  • Για παραγγελίες άνω των 60€ η αποστολή είναι δωρεάν. 
  • Για παραγγελίες κάτω των 60€ η αποστολή κοστίζει 2,50€, εκτός από περιοχές που βρίσκονται εκτός ορίων πόλεων (δυσπρόσιτες περιοχές) όπου το κόστος είναι 5,00€
  • Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 2,00€

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρίας.

Κύπρος:

  • Το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 15,00€ 
  • Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 5,00€ 

Ο χρόνος αποστολής είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Ευρώπη και υπόλοιπες χώρες: 

Ανάλογα με τη χώρα και το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας, ισχύει ο τιμοκατάλογος της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής. Σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης ενημερώνεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, για το κόστος αποστολής.

 

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

      Κατάθεση παραγγελίας στην ιστοσελίδα www.moda-suricati.gr ,μπορεί να γίνει μόνο από τελικούς καταναλωτές που έχουν, σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, πλήρη ικανότητα να το πράξουν, δηλαδή εφ’ όσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εάν ο καταναλωτής είναι κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχει τη συγκατάθεση των γονέων του, πριν κάνει χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου.

Η σύμβαση πώλησης προϊόντων μεταξύ της www.moda-suricati.gr και του καταναλωτή, από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.moda-suricati.gr, αποτελεί σύμβαση πώλησης εξ’ αποστάσεως και καταρτίζεται κατόπιν: 

  1. Κατάθεσης παραγγελίας από τον καταναλωτή, η οποία γίνεται αμοιβαία αποδεκτό, ότι αποτελεί πρόταση αγοράς των προϊόντων που αναφέρονται στη παραγγελία.
  2. Αποδοχής της παραγγελίας αυτής από τη moda-suricati.gr, με την αποστολή σχετικής ηλεκτρονικής επιστολής προς τον καταναλωτή. 

      Η moda-suricati.gr δικαιούται να αποδεχθεί ή να αρνηθεί να δεχθεί μια παραγγελία, χωρίς να υποχρεούται να αιτιολογήσει την άρνηση της και χωρίς καμία ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή ή σε τρίτους. 

      Σε περίπτωση που η moda-suricati.gr δεν επιβεβαιώσει, ως ανωτέρω, την αποδοχή της παραγγελίας μέσα σε (3) εργάσιμες ημέρες, θα θεωρείται ότι την έχει απορρίψει.

      Σε περίπτωση που προκύψει κάποια εκκρεμότητα στην παραγγελία, τότε η επιχείρηση θα επικοινωνήσει με τον καταναλωτή, στα τηλέφωνα που έχει καταχωρήσει ο καταναλωτής κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του στο site της επιχείρησης.

      Μόλις η παραγγελία αποσταλεί, ο καταναλωτής θα ενημερωθεί από τη moda-suricati.gr είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email, για τον αριθμό αποστολής, ώστε να είναι εύκολη η παρακολούθηση της πορείας της παραγγελίας. Λαμβάνοντας τα στοιχεία του δέματος ο καταναλωτής, είναι υπεύθυνος για την παραλαβή του αντικειμένου.

      Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για κάποιο χαμένο δέμα.

CART (0)
EMPTY

Προβολή καλαθιούΤαμείο