Επιστροφές

ΑΛΛΑΓΗ  Η  ΑΚΥΡΩΣΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

      Μπορεί να γίνει αλλαγή ή ακύρωση της παραγγελίας εντός 2 ωρών από την καταχώρηση της. Εάν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί, η επιχείρηση δεν είναι σε θέση να ακυρώσει ή να τροποποιήσει μέρος αυτής.

ΑΛΛΑΓΗ  Η  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

      Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος, σε διαφορετικό μέγεθος και χρώμα καθώς και διαφορετικό είδος. 

      Αντικατάσταση ή αλλαγή του προϊόντος, μπορεί να γίνει μόνο, αν υπάρχει διαθεσιμότητα στο ζητούμενο προϊόν. Σε περίπτωση αλλαγής ή αντικατάστασης, η επιχείρηση παρακαλεί να ενημερωθεί, πριν γίνει η επιστροφή του προϊόντος στο τηλέφωνο  2310 941717, ώστε να δρομολογήσει πιο άμεσα την αλλαγή.

      Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί,  οποιοσδήποτε τρόπος επιστροφής που θα εξασφαλίζει την ασφαλή παραλαβή του προϊόντος από την επιχείρηση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΧΡΗΜΑΤΩΝ

      Ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων, κατά την επιστροφή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό του, σε διάστημα 7-10 εργάσιμων ημερών, από την παραλαβή της επιστροφής από την επιχείρηση.

      Το ποσό των μεταφορικών ή οποιονδήποτε άλλων υπηρεσιών, που έχει πληρωθεί για την εξυπηρέτηση της αποστολής, δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, η επιχείρηση παρακαλεί να ενημερωθεί, για την επιστροφή προϊόντος, στο τηλέφωνο 2310 941717, ώστε να δρομολογήσει πιο άμεσα την επιστροφή.

ΤΟ  ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ  ΠΡΟΪΟΝ

      Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει ο καταναλωτής να βεβαιωθεί ότι, κατά την προσπάθεια δοκιμής των ενδυμάτων, ότι αυτά δεν θα έρθουν σε επαφή με κάτι που μπορεί να αφήσει κάποιο σημάδι ή μυρωδιά, για παράδειγμα αποσμητικά, αρώματα, make up κτλ. Επιπλέον, οι ετικέτες και τα καρτελάκια από τα προϊόντα, θα πρέπει να μην έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί κατά τη δοκιμή τους. Επίσης, για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει στο δέμα να υπάρχει η απόδειξη αγοράς του προϊόντος.

      Εάν υπάρξουν στοιχεία, που να δηλώνουν, ότι δεν έχουν τηρηθεί οι παραπάνω οδηγίες, τότε η επιχείρηση δεν θα δεχτεί οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος.

CART (0)
EMPTY

Προβολή καλαθιούΤαμείο