Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.moda-suricati.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης της Λασκαρίδου Αικατερίνης. Η επιχείρηση εδρεύει στη Θεσσαλονίκη με φυσικό κατάστημα στην οδό Καρακάση 102, Κάτω Τούμπα, τηλ. 2310 941717 e-mail  [email protected]                        

      Η επιχείρηση, μέσω της ιστοσελίδας της, δίνει τη δυνατότητα της ενημέρωσης για τα προϊόντα που δημιουργεί, σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου και ιδιαίτερα στους πελάτες της, για να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά τις αγορές τους.

Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται, μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς προειδοποίηση.

Επιπρόσθετα, διευκρινίζει ότι η αλλαγή όρων δεν ισχύει για παραγγελίες που έχουν ήδη κατοχυρωθεί. 

      Οποιαδήποτε συναλλαγή, στην ηλεκτρονική σελίδα moda-suricati.gr από τον καταναλωτή, προϋποθέτει την απόλυτη αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης.                                                                                                                                                              Ο καταναλωτής οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης, της διαδικτυακής υπηρεσίας της επιχείρησης και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους.

      Ο καταναλωτής παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για τυχόν αλλαγές.

      Η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας www.moda-suricati.gr  από τον καταναλωτή, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την απόλυτη αποδοχή των όρων αυτών. Η περιήγηση, η χρήση ή η εγγραφή στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, δηλώνει ότι ο καταναλωτής έχει συμφωνήσει και έχει αποδεχτεί τους όρους αυτούς και ότι δεσμεύεται από αυτούς. Στην αντίθετη περίπτωση, που ο καταναλωτής δεν συμφωνεί να τηρήσει τους όρους που ακολουθούν και να αποδεχτεί και να δεσμευτεί από αυτούς, τότε οφείλει να μην χρησιμοποιήσει αυτή την ιστοσελίδα. 

 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ- ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

      Ο επισκέπτης της  ιστοσελίδας www.moda-suricati.gr, οφείλει να αποδεχτεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη ιστοσελίδα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή οτιδήποτε άλλο παράνομο που αποτελεί απειλή, προσβολή ή δυσφήμηση και παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου.

      Ο καταναλωτής αποδέχεται ότι τα προϊόντα που παραγγέλνει μέσω της ιστοσελίδας www.moda-suricati.gr, προορίζονται για προσωπική χρήση.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗ- ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

      Η ιστοσελίδα www.moda-suricati.gr, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, να παρέχει στον καταναλωτή υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ωστόσο, δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά. Δεν μπορεί επίσης να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν ανθρώπινα λάθη, κατά την ενημέρωση/ αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλείται ο επισκέπτης της  ιστοσελίδας, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο της επιχείρησης 2310941717 ή μέσω e-mail στο [email protected] 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

      Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, που συμπεριλαμβάνει εικόνες, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, οπτικοακουστικό υλικό, παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της  www.moda-suricati.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

      Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, μεταπώληση ή παραπλάνηση του κοινού, σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

      Η τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, μπορεί να επιτραπεί μόνο κατόπιν γραπτής άδειας της κυρίας Λασκαρίδου Αικατερίνης. Οι εικόνες, τα ονόματα, τα λογότυπα, διακριτικά γνωρίσματα, κείμενα ή οποιοδήποτε οπτικοακουστικό υλικό, που αντιπροσωπεύει την επιχείρηση moda suricati, καθώς και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.moda-suricati.gr , είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Λασκαρίδου Αικατερίνης καθώς και της ιστοσελίδας  www.moda-suricati.gr ή και τρίτων μερών, συμβεβλημένα με αυτούς και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους, περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

      Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, που διατίθενται μέσω του e-shop της επιχείρησης, είναι διαθέσιμα και μπορεί ο καταναλωτής να τα πληροφορηθεί ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που βρίσκονται στην ιστοσελίδα. Μικρές χρωματικές διαφορές και άλλες παραλλαγές σε προϊόντα, είναι πιθανές, λόγω των διαφορετικών τρόπων λήψης εικόνων, τεχνολογιών παρουσίασης ή άλλων τεχνικών λόγων. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται γι’ αυτές τις διαφορές και αποκλίσεις. Η επιχείρηση moda suricati σας εφιστά την προσοχή στις οδηγίες πλυσίματος και συντήρησης, που βρίσκονται τυπωμένες στις ετικέτες των προϊόντων και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά, η οποία προέρχεται από λανθασμένη χρήση των προϊόντων.

      Επιπρόσθετα, η moda suricati, εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών, περί της μη διαθεσιμότητας κάποιων προϊόντων.

Δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που παρουσιαστούν στους χρήστες, λόγω πρόσβασης στον διαδικτυακό τόπο και έχουν να κάνουν με τη λειτουργία ή τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής. 

      Η moda suricati ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα, μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Επίσης, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις, που δεν προέρχονται από δική της υπαιτιότητα (καθυστερήσεις courier, καιρικές συνθήκες κ.λ.π).

      Ωστόσο η επιχείρηση moda suricati είναι πρόθυμη να εξυπηρετήσει τον καταναλωτή, παρέχοντας του τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για την διευκόλυνση του, ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει δική της υπαιτιότητα. 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

      Η ιστοσελίδα της moda suricati χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ασφαλείας για συναλλαγές που γίνονται με πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να δείτε ότι βρίσκεστε σε έναν ασφαλή ιστότοπο, από την ένδειξη HTTPS, μπροστά από την ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας.

      Σε έναν ασφαλή ιστότοπο, οι πληροφορίες της κάρτας σας κρυπτογραφούνται, ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν μέσω διαδικτυακής υποκλοπής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

      Εάν η παραγγελία καταχωρηθεί έως τις 11.00 το πρωί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, η επεξεργασία της θα γίνει την ίδια μέρα, διαφορετικά θα ξεκινήσει την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

      Η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και να τροποποιηθεί, εντός 2 ωρών από την καταχώρησή της. Εάν η παραγγελία έχει ήδη αποσταλεί, η επιχείρηση δεν είναι σε θέση να ακυρώσει ή να τροποποιήσει μέρος αυτής.

      Εάν ο καταναλωτής δεν επιθυμεί το προϊόν αγοράς, θα χρειαστεί να το στείλει πίσω, ώστε να του επιστραφούν τα χρήματά του.

      Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

      Όταν το δέμα φθάσει στη δηλωμένη διεύθυνση παραλαβής, τότε θα ζητηθεί υπογραφή παραλήπτη, από τη συνεργαζόμενη courier,ώστε να παραδοθεί το δέμα.

      Αν το δέμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η courier θα αφήσει ειδοποίηση για επικοινωνία του παραλήπτη με τον αρμόδιο εκπρόσωπο της.

      Το δέμα παραμένει στις αποθήκες της courier, το αργότερο 7 ημέρες και κατόπιν επιστρέφει πίσω στην επιχείρηση.

      Εάν ο καταναλωτής εργάζεται και δεν υπάρχει άτομο να παραλάβει το δέμα στο σπίτι, προτείνεται να δηλώσει την διεύθυνση εργασίας του, ως τόπο παραλαβής καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 9.00 έως 18.00,ή να δηλώσει ως σημείο παραλαβής, το γραφείο courier, της περιοχής της εργασίας του.

CART (0)
EMPTY

Προβολή καλαθιούΤαμείο