Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ  ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  1. Με αντικαταβολή. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδος και της Κύπρου. Με την αντικαταβολή, ο καταναλωτής παραλαμβάνει τα προϊόντα, στη διεύθυνση που έχει δηλώσει, μέσω της εταιρείας courier και πληρώνει σε μετρητά, το αντίτιμο της παραγγελίας, συν τα έξοδα της αντικαταβολής, δηλαδή συν 2 ευρώ τη στιγμή της παραλαβής.
  2. Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Η επιχείρηση moda suricati, δέχεται όλα τα είδη πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.              
  3. Με κατάθεση σε εμπορικό τραπεζικό λογαριασμό. Ο επισκέπτης μπορεί να προχωρήσει σε κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας του, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, συμπληρώνοντας στην αιτιολογία κατάθεσης, το όνομά του και τον αριθμό της παραγγελίας:                     

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR64 0171 0750 0060 7514 9004 345

Όνομα παραλήπτη, Λασκαρίδου Αικατερίνη.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ  ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

      Η ιστοσελίδα moda-suricati.gr, χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας, για συναλλαγές που γίνονται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

      Κάθε φορά που ο καταναλωτής κάνει μία συναλλαγή με κάρτα, μεταβαίνει σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Ένας ασφαλής ιστότοπος, έχει την ένδειξη πρωτοκόλλου https μπροστά από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας moda-suricati.gr

      Σε έναν ασφαλή ιστότοπο, οι πληροφορίες της κάρτας  κρυπτογραφούνται, ώστε να μην υπάρχει διαδικτυακή υποκλοπή.

CART (0)
EMPTY

Προβολή καλαθιούΤαμείο